شنبه 10 آبان 1399
  • خانه
  • نکاتی در مورد پودر چربی

نکاتی در مورد پودر چربی را می‌توانید در این بخش مطالعه فرمایید.

بیوهیدروژناسیون چیست؟

بیوهیدروژناسیون چیست؟

فرآیندی است که در شکمبه رخ می‌دهد و

ادامه مطلب

افزودن چربی به جیره غذایی

افزودن چربی به جیره غذایی

منابع رایج چربی در جیره‌ها شامل ماهی یا روغن‌های گیاهی و ترکیبات با چربی بالاتر

ادامه مطلب

تغییر درصد چربی‌شیر

تغییر درصد چربی‌شیر

چربی‌شیر تحت تأثیر عوامل مختلفی قابل تغییر است،

ادامه مطلب

بهبود باروری- اثربر روی بالانس‌انرژی

بهبود باروری- اثربر روی بالانس‌انرژی

رابطه بین باروری‌گاو و نمره شرایط جسمی آن به خوبی ثابت شده است.

ادامه مطلب

چرا باید از چربی‌ها برای تغذیه دام استفاده کنیم؟

چرا باید از چربی‌ها برای تغذیه دام استفاده کنیم؟

چربی یکی از مواد تغذیه‌ایی ضروری در جیره‌های غذایی می‌باشد، و

ادامه مطلب

اسیدهای چرب چه موادی هستند؟

اسیدهای چرب چه موادی هستند؟

اسیدهای چرب، زنجیره‌هایی از اتم‌های کربن می‌باشند و ....

ادامه مطلب